Privacy Notice

Velkommen til vores hjemmeside og tak for register og bestille varer på vores hjemmeside. Vi lover at beskytte dit privatliv. Alle oplysninger om dit navn, e-mail-adresse, telefonnummer og leveringsadresse, hvad din fylde på vores hjemmeside. Du giver oplysninger om din e-mailadresse, vi sender til dig om din ordrebekræftelse, tracking nummer og sporing hjemmeside. Vi deler kun vores leveringsadresse og telefonnummer med rederiet, og de kan levering din vare til din rigtige adresse. Dit telefonnummer i tilfælde af nogle problemer omkring din ordre eller levering, og kontakte dig i tide.

Vi tilbyder standard sikker kryptere teknologi produkt alle personlige oplysninger på vores hjemmeside. Den kryptere teknologi kan beskytte dit navn, leveringsadresse, telefonnummer og kreditkortnumre osv Vi er stolte af vores Krypter teknologi er blevet verificeret mere end 120% sikkerhed. Denne hjemmeside kontrolleres ugentligt og sørg kryptere teknologi.

Har nogen bekymringer, spørgsmål eller kommentarer til vores fortrolighedspolitik, bedes du kontakte os og vi vil gøre mere tilfredsstillelse for dig.

Back