Nike Magista Orden II FG Fodboldstøvler - Sort/Guld Shop Danmark


Denne Sort / Guld Nike Magista Orden II FG fodbold sko er speciel! Hvorfor er det specielt? Det er speciel, fordi denne colorway er ikke så almindeligt som de andre, er det særligt, fordi det er sjældent, det er speciel, fordi den blanding af farver giver det indtryk af at være i stand til at glide gennem luften, er det særligt, fordi alle på tilbudfodboldstovler.com Batcave ønsker et par lige som du skal!Nike Magista Orden II FG Fodboldstøvler - Sort/Guld Shop DanmarkNike fodboldstøvler er fyldt med nogle fine sko, men denne ene er steget lige til toppen af ​​denne liste. Dens ønskelige er uovertruffen, det er æblet af vores øjne, det er speciel. Du er speciel også så du har brug for at få fat i din par lige nu! Tjek den "Tekniske specifikationer" sektionen og se, hvad denne sko er ved at pakke! Hent jeres lige nu!

Dette er den nye sort Nike Magista Orden II FG Football Shoe (Tjek også den nye Poison Gold Nike Magista Orden II FG 2016 Boots farvesætning).

Den øverste og den dynamiske Fit krave af den nye Nike Magista Orden II FG Boot er sorte, mens den farverige honeycomb struktur af sorte Nike Magista Orden II FG Boot er Sort / Guld til at skabe en iøjnefaldende design. Den Swoosh på den nye Black Nike Magista Obra Cleat er guld med en sort kant.Nike Magista Orden II FG Fodboldstøvler - Sort/Guld Shop Danmark Nike Magista Orden II FG Fodboldstøvler - Sort/Guld Shop Danmark

De koniske knopper af Nylon ydersål er designet til roterende agility på Firm Ground overflader

Back