Herre Nike What The Mercurial Vapor X FG Fodboldstøvler - Sort/R


Børn og deres folk holde cool på spraygroundsI USA en ny favorit måde at afkøles: Den nøjagtige Sprayground.Et nylig fredag, jeg belagt min 19monthold datter i solcreme og ledes til Sprayground på Latta Park i Dilworth.Det er en af ​​Mecklenburg County Park and Recreation vapor fodboldstøvler fem spraygrounds hvor børn løber gennem mini gejsere og springvand af vand skyder op fra underjordiske dyser.

Min kid havde en blast hoppe rundt inden vand. Hun er ikke i stand til at stoppe fnisende (No kids kunne) Og da tiden var inde til at gå hjem, havde hun ikke forlade utroligt meget.Hvordan gjorde jeg cooldown? Okay, Ved første jeg var nødt til at gå ind med min pige, indtil hun fik hænger det og derefter på lejlighed, jeg var nødt til at bremse hende ned. (Bemærk at gøre det fraSkærmbilledet: Bær en badedragt til den næste lejlighed.)Hvis dine børn elsker boltrer sig i sprinklere, men barnet får din baghave mudret eller bliver samvittighedsfulde om vandforbrug, The spraygrounds at vandet genvindes og chlorerede, Design er perfekt. Og de er gratis med høj gas-og fødevarepriser, Varmen er ikke den ting, vi har brug for en pause fra, Legal ja?

Et omdrejningspunkt: Du har fået en yngre barn, som ikke er så surefooted endnu,udsalg fodboldstøvler bør du helt sikkert bringe wellfitting gummisko eller vand sko. Mit barn holdes falder ud af hendes sko, og efter at jeg lod hende gå barfodet hun var faldende på fortovet.De fem Sprayground placering: Nevin rekreativt område, 6000 Statesville jorden, Cordelia skolegården, 2100 d. Davidson helgen, Latta legeplads, 601 u.. Softball school Ave, Old soldater Park, 2136 i midten af ​​Ave og West Charlotte funfilled aktiviteter Center, 2400 Kendall direkte. Jo flere stemmer engageret i chatter, mere egnet til os alle, men gør bevare den civile. Undgå venligst bandeord, uanstændighed, Herre Nike Fodboldstøvler Uopfordret mail Namecalling eller angribe andre til at støtte deres synspunkter.Lært morecomprehend mindreCharlotte nu regionen er stort og varieret. Jo flere stemmer engageret i sladder, Så meget passende for os alle. Charlotte Observer gerne dine kommentarer på nyheder overalt, men vi beder dig beholde diskurs civile.Undgå brug af bandeord eller sjofelheder. Og prøv ikke at pink camo bandeord med asterisker, forkortelser eller anden værdi eller fremmede sætninger.Brug ikke skræmmende sprog  Nike Mercurial Vapor. Må ikke injurier eller bagvaske nogen eller bryde deres privatliv.Foretag kommentarer kortfattet og holde dig til emnet. Kommentarer, der ikke har nogen forbindelse til historien kan blive slettet.Må ikke tilføje billeder til dine forslag.

Rapporterer ikke kommentarer som misbrug primært fordi du er uenig med dem. Indberette dem, hvis de overtræder disse forsikringer planer.Må ikke post spam eller reklamer,sort rød blå herre nike what the mercurial vapor x fg,nike mercurial 10 uanset den slags.Må ikke skrive en kommentar ved hjælp af alle kapital mail.Vi overvåger ikke kun om hver enkelt udstationering, men vi forbeholder os ret til at blokere eller slette kommentarer, der overtræder disse regler.Du kan virkelig hjælpe: underrette os om overtrædelser ved at dukke op i Historien Abuse webside. Brugere, der fortsætter kommentare der overtræder disse punkter kan På vores skarpsindighed, blokeres fra at sende fremtidige kommentarer så godt.

Back